Home Felicitari Craciun Felicitari Paste Calendare Texte felicitari personalizate Cum comand Contact

Felicitari de Craciun

Felicitari EXPRES

Colectia Magic Christmas


Calendare

Calendare 2013


Felicitari de Paste

Colectia Business


Informatii utile
Cum comand

Cum platesc

Livrare

Garantie

Intrebari frecvente


Contact

Contacteaza-ne

Despre noi


Parteneri

InvitatiiNunta.RO

Intrebari frecvente

  

De ce lucram cu plata in avans?

Suntem nevoiti sa facem acest lucru deoarece produsele noastre sunt personalizate si devin irecuperabile in cazul unei comenzi false.

Urgente

Daca timpul te preseaza, e recomandat sa optezi pentru livrarea prin curier (taxa aferenta acestui serviciu se achita de catre client la primirea coletului).

Ce include comanda?

Felicitarile sunt livrate in plicuri realizate, la fel ca si celelalte produse, din materiale din import.

Garantie

 Daca vei constata vreo eroare de tiparire, te rugam sa ne contactezi in termen de 4 zile lucratoare de la primirea produselor. Comanda va fi retiparita in regim de urgenta.
Daca eroarea s-a produs din vina noastra, clientul nu va trebui sa mai plateasca nimic.
Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, acesta va achita suma aferenta noii comenzi inclusiv transportul.

Modificari ale comenzii

Daca trebuie sa faci unele modificari ale datelor, dupa ce ai trimis avizul final ("bun de tipar") pentru realizarea comenzii, te rugam sa ne suni imediat. Vei fi anuntat in ce stadiu se afla comanda, si, va fi nevoie sa achiti contravaloarea cheltuielilor suplimentare.
De aceea, recomandam verificarea cu atentie a datele introduse inainte sa inregistrarea comenzii si reverificarea ulterioara a email-ului trimis de noi, evitand astfel costuri inutile.

Anularea comenzii

Te rugam sa ne suni cat se poate repede, daca trebuie sa anulezi comanda.

Executarea comenzii  

Dupa inregistrarea comenzii , datele introduse vor fi procesate si verificate daca sunt complete. In maxim 1 zi lucratoare, vei fi contactat prin email.. Numai dupa ce vei da "bun de tipar" (printr-un reply la mail-ul trimis de noi) in legatura cu datele respective, vom trece la executarea comenzii.
Acesta confirmare este foarte importanta pentru tiparirea corecta a textelor.
In mod normal, comanda va fi realizata si expediata in cel mult 7 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a textului.

Mod de plata

Avand in vedere faptul ca produsele noastre sunt personalizate, orice comanda va fi luata in considerare numai dupa confirmarea platii unui acont de 50 % din suma totala, restul urmand a fi achitat in sistem ramburs.

Plata se va face prin ordin de plata, CEC sau mandat postal in contul "Creative Services" nr. RO69BUCUA38130462511RO98 deschis la Alpha Bank, sucursala Cisnadie. Pentru operativitate se recomanda ca plata comenzii sa se efectueze la o sucursala Alpha Bank.

Preturi

Pentru produsele comandate clientul va achita exact suma afisata in factura electronica , fara alte adaugiri sau modificari ulterioare (exceptie: cine opteaza pentru livrarea produselor prin curier va plati ramburs si taxa aferenta acestui serviciu).Orice comanda inregistrata si care nu este achitata (acont sau suma integrala) in termen de 5 zile lucratoare va fi considerata nula si va fi stearsa din baza de date.

Livrare

   Livrarea comenzii se face prin Posta Romana si este GRATUITA. La cerere, aceasta se poate face, contra cost , prin curier (taxa aferenta acestui serviciu se achita de catre client la primirea coletului).
   In mod normal, comanda va fi expediata in cel mult 7 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a textului.


2012 FelicitariFirme.ro .Toate drepturile rezervate.