Home Felicitari Craciun Felicitari Paste Calendare Texte felicitari personalizate Cum comand Contact

Felicitari de Craciun

Felicitari EXPRES

Colectia Magic Christmas


Calendare

Calendare 2013


Felicitari de Paste

Colectia Business


Informatii utile
Cum comand

Cum platesc

Livrare

Garantie

Intrebari frecvente


Contact

Contacteaza-ne

Despre noi


Parteneri

InvitatiiNunta.RO

Cum comand ?

  

Pasul 1

Alege o felicitare din catalogul de felicitari Craciun sau felicitari Paste si da click pe imagine. Se va deschide o noua pagina cu imaginea marita a felicitarii. Da click pe butonul "Personalizeaza si comanda" aflat in dreapta imaginii.

Pasul 2

Se va deschide formularul in care se face personalizarea felicitarii: selecteaza cantitatea, tipul de caracter si culoarea, alege sau adapteaza un text (pe felicitare textul va fi scris cu diacritice desi in formular nu sunt afisate) furnizat de noi sau poti concepe unul nou, apoi da click pe butonul "Pasul urmator".

Pasul 3

Aici este afisata factura care contine numele produselor comandate, cantitatea, pretul, suma totala. De asemenea trebuie completate numele societatii, C.U.I., adresa postala, telefonul si email-ul persoanei care face comanda .
Dati click pe butonul "Comanda" si astfel comanda va fi inregistrata si veti primi un numar de comanda.

Nota: Pentru a reveni asupra unui pas anterior, foloseste butonul "Back" al browserului iar de acolo folositi butoanele formularului.

Cum platesc?
  

Avand in vedere faptul ca produsele noastre sunt personalizate, orice comanda va fi luata in considerare numai dupa confirmarea platii unui acont minim de 50 % din suma totala, restul urmand a fi achitat in sistem ramburs. Deasemenea, suma de plata poate fi achitata integral in avans. Personalizarea felicitarilor se va executa doar dupa acordarea "bun de tipar" de catre client.

Plata se va face de la orice banca prin ordin de plata (inclusiv prin internet banking) in contul specificat in email-ul de confirmare a comenzii, sau in numerar la sediu. Pentru operativitate se recomanda ca dovada platii sa ne fie trimisa prin fax la numarul: 0369815324.
Important: Va rugam sa precizati pe documentul de plata numarul comenzii dumneavoastra.

2012 FelicitariFirme.ro .Toate drepturile rezervate.